REFERANSER

Les om våre referansekunder og uttalelser

Flytting er vårt hjertebarn. Vi setter pris på våre kunder og deres tilbakemeldinger.

"Jeg vil på denne måte gjerne få lov til å gi uttrykk for min store tilfredshet med den innsatsen flyttefolkene gjorde under flyttingen. De gjennomførte flyttingen hurtig og sikkert. Når jeg tok kontakt med nettopp dere da jeg skulle flytte, var det fordi jeg ble imponert av flyttefolkene under en tilsvarende flytting hos mine naboer noe tidligere i år. Og jeg ble altså ikke skuffet!
HILS GUTTENE SÅ MYE FRA MEG OG TAKK DEM FOR EN FIN INNSATS OG ALL GOD HJELP UNDER FLYTTINGEN!"
Med vennlig hilsen
Ninni og Svein Holth
_____

"Helt fra første kontakt opplevde vi en positiv og meget serviceinnstilt behandling av vår forespørsel. Flyttearbeidet ble utført både raskt og med stor forsiktighet. Ingenting ble skadet. Vi takker for innsatsen og ber Dem bringe vår ros til alle som var med på jobben."
_____

"Vi er meget tilfredse med det arbeidet som Deres ansatte har utført. Nevner her noen av de tingene som er viktige for oss: fremmøte til avtalt tid, trygg flytting av datautstyr, brannskap, kontorinventar m.m.. Vi kan trygt anbefale KVK's tjenester til andre."
_____

"Vi var meget godt fornøyde med jobben dere utførte og det samarbeidet som ble etablert. Vi vil derfor takke Dem for et meget godt utført arbeid."
_____

"Avdelingsleder Trond Nilsen opplyste at han var meget godt fornøyd med jobben Dere utførte og det samarbeidet som ble etablert. Vi vil derfor taakke Dem for et meget godt utført arbeid."
_____

"Hadde gruet oss veldig til å flytte. Så kommer dere alle fire med godt humør, og flyttingen gikk som en lek. Selv med det blytunge spisebordet som dere klarte å trenge inn i heisen ble gjort med et smil. Igjen sier vi begge to: takk for hjelpen."

Kontakt KVK

Hva synes du?

Vi i Kristiania Visergutkontor bryr oss om våre kunder. Derfor ønsker vi å høre hvordan du opplevde flyttingen. Har du meninger du ønsker å dele med oss setter vi stor pris på dine tilbakemeldinger. Enten gjennom vårt kontaktskjema, eller ved å gi oss en “vurdering” i vår kartoppføring i Google.

Referansekunder:

Statens Forvaltningstjeneste
Bærum Kommune
Oslo Kommune (Bydelsadministrasjonen)
Oslo Kommune (Skolesjefens kontor)
Agresso ASA
Aker Sykehus
Avanse Forvaltning AS
Bergmann Bygg AS
Chase Manhattan Bank
Det Norske Filminstitutt
Kværner Energy
Kværner Oilfield
Kystdirektoratet
Nielsen – Nielsen AS
Norges Røde Kors
Norsk Aeroklubb
PA Consulting Group
Redd Barna
Rådet for Psykisk Helse
Skaugen Shipping AS
Statoil Norge AS
Tate & Lyle Norge AS
Ulltveit-Moe Gruppen