REFERANSER

Les om våre referansekunder og uttalelser

Flytting er vårt hjertebarn. Vi setter pris på våre kunder og deres tilbakemeldinger.

"Jeg vil på denne måte gjerne få lov til å gi uttrykk for min store tilfredshet med den innsatsen flyttefolkene gjorde under flyttingen. De gjennomførte flyttingen hurtig og sikkert. Når jeg tok kontakt med nettopp dere da jeg skulle flytte, var det fordi jeg ble imponert av flyttefolkene under en tilsvarende flytting hos mine naboer noe tidligere i år. Og jeg ble altså ikke skuffet!
HILS GUTTENE SÅ MYE FRA MEG OG TAKK DEM FOR EN FIN INNSATS OG ALL GOD HJELP UNDER FLYTTINGEN!"
Med vennlig hilsen
Ninni og Svein Holth
_____

"Helt fra første kontakt opplevde vi en positiv og meget serviceinnstilt behandling av vår forespørsel. Flyttearbeidet ble utført både raskt og med stor forsiktighet. Ingenting ble skadet. Vi takker for innsatsen og ber Dem bringe vår ros til alle som var med på jobben."
_____

"Vi er meget tilfredse med det arbeidet som Deres ansatte har utført. Nevner her noen av de tingene som er viktige for oss: fremmøte til avtalt tid, trygg flytting av datautstyr, brannskap, kontorinventar m.m.. Vi kan trygt anbefale KVK's tjenester til andre."
_____

"Vi var meget godt fornøyde med jobben dere utførte og det samarbeidet som ble etablert. Vi vil derfor takke Dem for et meget godt utført arbeid."
_____

"Avdelingsleder Trond Nilsen opplyste at han var meget godt fornøyd med jobben Dere utførte og det samarbeidet som ble etablert. Vi vil derfor taakke Dem for et meget godt utført arbeid."
_____

"Hadde gruet oss veldig til å flytte. Så kommer dere alle fire med godt humør, og flyttingen gikk som en lek. Selv med det blytunge spisebordet som dere klarte å trenge inn i heisen ble gjort med et smil. Igjen sier vi begge to: takk for hjelpen."

  Kontakt KVK

  Hva synes du?

  Vi i Kristiania Visergutkontor bryr oss om våre kunder. Derfor ønsker vi å høre hvordan du opplevde flyttingen. Har du meninger du ønsker å dele med oss setter vi stor pris på dine tilbakemeldinger. Enten gjennom vårt kontaktskjema, eller ved å gi oss en “vurdering” i vår kartoppføring i Google.

  Referansekunder:

  Statens Forvaltningstjeneste
  Bærum Kommune
  Oslo Kommune (Bydelsadministrasjonen)
  Oslo Kommune (Skolesjefens kontor)
  Agresso ASA
  Aker Sykehus
  Avanse Forvaltning AS
  Bergmann Bygg AS
  Chase Manhattan Bank
  Det Norske Filminstitutt
  Kværner Energy
  Kværner Oilfield
  Kystdirektoratet
  Nielsen – Nielsen AS
  Norges Røde Kors
  Norsk Aeroklubb
  PA Consulting Group
  Redd Barna
  Rådet for Psykisk Helse
  Skaugen Shipping AS
  Statoil Norge AS
  Tate & Lyle Norge AS
  Ulltveit-Moe Gruppen